Pay per Use Premium Tariff: på slutten av hver ladeøkt beregnes kostnaden for tjenesten ved å multiplisere kWh trukket med salgsprisen som er fastsatt for tjenesten. Enhetsprisen differensieres mellom ladepunkter:

 

• Ladepunkter i Italia: 0,58€/kWh for ladepunkter, 0,89€/kWh for DC-ladepunkter på opptil 150 kW og 0,99€/kWh for DC-ladepunkter over 150 kW (HPC)

 

• Ladepunkter utenfor Italia: 0,70€/kWh for ladepunkter, 0,95€/kWh for DC-ladepunkter på opptil 150 kW og 0,99€/kWh for DC-ladepunkter over 150 kW

 

På slutten av hver ladeøkt skjer fakturering.

 

Denne tariffplanen gir for bestillingstjenestealternativet gjennom betaling av en årlig avgift på 25,00 € / år (moms inkludert) som gir ubegrenset tilgang til plug booking-tjenesten, for ett år fra abonnementsdatoen. Fakturering skjer ved midnatt på dagen da kjøpet er gjort. Ved slutten av periodens gyldighet (ett år) vil opsjonen automatisk bli fornyet.

 

Sjekk alltid appen for ladepunkter som er kompatible med bestillingstjenesten. Det er mulig å bestille samme socket i maksimalt 3 (tre) påfølgende ganger: ved neste forsøk vil bestillingstjenesten bli hemmet i 20 minutter.

 

Å gå fra en tariffplan for "Pay per Use" til en "Flat" tariffplan vil gjelde etter 24 timer etter forespørselen.

 

Passerer fra en "Pay per Use Premium" tariff plan til en "Pay per Use Basic" tariff plan vil gjelde fra følgende dag som overgangen er gjort. Derfor, fra dagen etter ditt valg, vil du ikke lenger kunne gjøre en reservasjon for premium tariff plan.

 

"Pay per Use Premium" tariff inkluderer ikke ekstra kostnader for straffetid for ikke å slippe pluggen på slutten av ladeøkten. Faktisk, for public charge stasjoner uttrykkelig spesifisert på App, vil ekstra kostnader bli brukt for ikke å slippe pluggen i 60 (seksti) minutter etter slutten av ladeøkten. Beløpet vises på pluggens detaljark på public charge station involvert, og det er lik:

 

- 0,09 euro/min for vekselstrømsplugger (Type2 og Type 3a), med maksimal effekt på opptil 22 kW;

 

- 0,09 euro /min for ac plugger (Type2 og Type3a), med maksimal effekt opp til 43 kW;

 

- 0,18 euro /min for DC-plugger (CHAdeMO og CCS Combo 2), med maksimal effekt på opptil 50 kW;

 

- 0,18 euro/min for HPC-stasjonene (CHAdeMO og CCS Combo 2), med maksimal effekt på opptil 350 kW.

 

Prisene skal betraktes som "Unntatt mva.15" og det endelige beløpet vil bli fakturert, når det er aktuelt, på slutten av ladeøkten.

 

Ved å fortsette å godta disse betingelsene følger du tariffplanen "Pay per Use Premium".